Quintor

Wij zijn software ontwikkelaars

Wij maken software die cruciaal is voor het succes van onze klanten. Zij vertrouwen ons hun meest complexe IT-systemen toe, in de zekerheid dat wij de verantwoordelijkheid nemen. Software die werkt en die ertoe doet. Zo krijgt iedere student zijn studiefinanciering, en komt er cash uit de pinautomaat als je staat te pinnen. Het lijkt vanzelfsprekend, en wat ons betreft zou het ook vanzelfsprekend moeten zijn.

Als Quintor je vaste partner in complexe problemen is, mag je niet alleen op korte termijn rekenen op tastbaar resultaat, de algehele performance en de werkwijze krijgen ook een blijvend zetje. Het geheim: werken in teams, met de allerbeste mensen. En dat is nog maar één van de vier voornaamste pijlers onder ons succes.

Quintor is gevestigd in Groningen, Amersfoort, Den Haag en Den Bosch! Inmiddels hebben wij bijna zo’n 200 medewerkers in dienst.

Quintor projecten

Quintor is voor haar opdrachtgevers de vaste partner in het oplossen van complexe problemen. Als team lever je daarom ook altijd op korte termijn tastbaar resultaat en zorg je ervoor dat de algehele performance en de werkwijze voor lange tijd wordt gewaarborgd. Je werkt bij Quintor in een Agile team, daardoor kun je efficiënt en effectief werken. De korte lijntjes zorgen er voor dat je aan het eind van de sprint altijd code hebt gemaakt die in productie gaat. Ons geheim: werken in teams, met de allerbeste mensen.

Klaar voor ons Young Professional Programma?

Binnen twee jaar behoren tot de top van de Nederlandse ontwikkelaars? In een Scrum team werken aan uitdagende architecturen en projecten? Als Young Professional kun je middels een intensief trainingsprogramma deze ambitie waarmaken. Het Quintor Young Professional programma duurt in totaal twee jaar en is ongeëvenaard in Nederland. Momenteel bieden wij drie verschillende trainingsprogramma’s aan: Java, Front-end en Platform Engineering.

​Als Young Professional krijg je bij aanvang van het Young Professional programma direct een arbeidsovereenkomst met een uitstekend salaris en prima arbeidsvoorwaarden, waaronder een laptop, leaseauto en een goede pensioenregeling.

Afstuderen bij Quintor?

Volg je momenteel een HBO of WO Informatica (of soortgelijke) opleiding en wil jij afstuderen in de richting van software engineering, mobile development of infrastructuur? Quintor biedt ieder semester meerdere uitdagende afstudeeropdrachten aan in Groningen, Amersfoort, Den Haag en Den Bosch. Je krijgt alle ruimte om te leren en nieuwe kennis op te doen. Je gaat vanaf dag één aan de slag met innovatieve technieken, nieuwe frameworks en nieuwe ideeën. Je gaat nieuwe dingen leren, werkt volgens de Scrum methode, krijgt begeleiding van ervaren coders en als student kun je direct aanhaken bij alle inspirerende sessies die we verzorgen.